Menü
Kosár

Profi jogi dokumentum sablon kell azonnal

Hogyan működik a profi jogi dokumentum sablon?

1. Megrendelés

Megrendelem a profi jogi dokumentum sablont a webshopban

2. Megkapom a sablont

Automatikusan megkapom e-mailben a dokumentum sablont

3. Ha szükséges, kérdezek

Felhívom a vásárlásom kódjával az ügyvédet, ha bármilyen kérdésem van a dokumentummal kapcsolatban

4. Megoldás

Elégedetten hasznosítom a dokumentum sablonomat

Adatfeldolgozási szerződés minta
Népszerű
Vállalkozása személyes adatokkal dolgozik és gyakran keresik meg a partnerei azzal kapcsolatban, hogy „adatfeldolgozási szerződés” megkötésére lenne szükség az EU Általános adatvédelmi rendelete (GDPR) alapján? Professzionális adatfeldolgozási szerződés mintánk kiterjed minden olyan elemre, amit a G..
6,500 Ft
Nettó ár:6,500 Ft
Ingatlan bérleti szerződés minta
Népszerű
Magyarországi ingatlan leendő bérlője vagy bérbeadója és egy mindkét fél jogait, illetve kötelezettségeit kiegyensúlyozottan szabályozó bérleti szerződés mintára van szüksége a gyors szerződéskötéshez? Professzionális ingatlan bérleti szerződés mintánk kiterjed minden olyan elemre, amit a hatályos m..
6,500 Ft
Nettó ár:6,500 Ft
Ingó dolgot (ide nem értve gépjárművet vagy egyéb járművet) készül eladni vagy megvenni és egy mindkét fél jogait, illetve kötelezettségeit kiegyensúlyozottan szabályozó adásvételi szerződés mintára van szüksége a gyors szerződéskötéshez? Professzionális ingó adásvételi szerződés mintánk kiterjed mi..
2,900 Ft
Nettó ár:2,900 Ft
Ingó ajándékozási szerződés minta
Népszerű
Ingó dolgot (ide nem gépjárművet vagy egyéb járművet) készül ingyenesen ajándékozni vagy készülnek Önnek ingyenesen ajándékozni és egy mindkét fél jogait, illetve kötelezettségeit kiegyensúlyozottan szabályozó ajándékozási szerződés mintára van szüksége a gyors szerződéskötéshez? Professzionális ing..
2,900 Ft
Nettó ár:2,900 Ft
Munkavállalói azonnali hatályú felmondás minta
Új
Munkavállalói azonnali hatályú felmondás mintánk segítségével jogszerűen és könnyen tudnak felmondani a munkavállalók azonnali hatállyal (azaz felmondási idő kitöltése nélkül) az alábbi esetekben: a munkáltató szándékosan vagy súlyos gondatlansággal jelentős mértékben megszegte a munkaviszony..
3,500 Ft
Nettó ár:3,500 Ft
Munkavállalói rendes felmondás minta
Új
Munkavállalói rendes felmondás mintánk segítségével jogszerűen és könnyen tudnak felmondani a munkavállalók minden esetben – akár határozott, akár határozatlan idejű a munkaszerződésük. Figyelem: munkavállalói azonnali hatályú felmondás mintánk is megvásárolható a SimpLEGAL webshopban, ha a felmondá..
3,500 Ft
Nettó ár:3,500 Ft
Titoktartási megállapodás minta
Új
Kölcsönösen szeretne titoktartási kötelezettséget vállalni egy személlyel vagy céggel / szervezettel, akivel vagy amellyel szerződést kötött, együtt dolgozik egy projekten vagy egyéb módon kapcsolatban áll? Szerződés mintánk egyenlő titoktartási kötelezettséget, illetve ezzel kapcsolatos egyenlő jog..
6,500 Ft
Nettó ár:6,500 Ft
Titoktartási nyilatkozat minta
Új Népszerű
Szeretné, ha egyoldalúan titoktartási kötelezettséget vállalna az Ön bizalmas információinak megőrzésére egy személy vagy cég / szervezet, akivel vagy amellyel szerződést kötött, együtt dolgozik egy projekten vagy egyéb módon kapcsolatban áll? Titoktartási nyilatkozat mintánk egyoldalúan ír elő a ti..
6,500 Ft
Nettó ár:6,500 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)

Az Ön jogi ügye komplex?

Komplex ügyekre is van SimpLEGAL megoldás.
Keressen minket közvetlenül személyre szabott
egyedi csomag ajánlatunkért!

Nem találta meg a csomagolt jogi szolgáltatást, amire szüksége van?
Dobja be az online Kívánságládába és felkerül a webshopba!
Tovább a Kívánságládához