SimpLEGAL – Az Ön digitális ügyvédi irodája.

Kézzelfogható eredményeket szállítunk Önnek időhatékonyan egyszerű, de nagyszerű SimpLEGAL megoldásainkkal.

Segítünk vállalkozása minden területén – az ötlet megszületésétől a siker pillanatáig

A SimpLEGAL csapat célja megtalálni a legmegfelelőbb és legkorszerűbb jogi és LegalTech megoldásokat, valamint alternatív vitarendezési módszereket az Ön és vállalkozása számára. A SimpLEGAL csapata nemcsak ügyvédek, hanem alternatív vitarendezési specialisták, valamint egyéb vezető IT biztonsági-, adó- és más szakértők különleges kombinációja is egyben.

Az alábbiakban bemutatjuk azokat a legfontosabb területeket, ahol segíteni tudunk Önnek Magyarországon és az EU-n belül.

Megoldásközpontú jogi szolgáltatások

Vállalati ügyvédeink szakterülete az Ön vállalkozása strukturális, illetve szervezeti változásainak támogatása. Kidolgoztunk egy folyamatot magyarországi cég- és egyéb szervezetalapítások gyorsított úton és távolról, egy videokonferencia-hívás segítségével való levezénylésére, így akár a világ bármely pontjáról könnyedén intézheti cégügyeit és alapíthat szervezeteket kényelmi szolgáltatásunk igénybevételével.

360 fokos adózási és könyvelési támogatást is nyújtunk, ami azt jelenti, hogy üzleti stratégiájának kialakítását összehangolt jogi és adózási tanácsokkal is segítjük.

Ügyvédeink elkötelezettek amellett, hogy nemcsak a „nyert ügy” hagyományos, a küzdelmes polgári peres eljárást követő értelmében sikeresen, de költség- és időtakarékos módon, az Ön és az Ön vállalkozása számára valóban eredményesen lássák el a jogi képviseletet. Ügyvédeink és szakértőink a felmerülő jogi problémákat az elérhető leghatékonyabb módon oldják meg, szükség szerint alternatív vitarendezési módszereket is alkalmazva, ha szakmailag ez indokolt. Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezünk fogyasztói jogviták hatékony rendezésében, valamint vállalkozások, illetve fogyasztói csoportok érdekeinek a képviseletében bíróságok, a hatóságok és alternatív vitarendezési fórumok előtt.

Peres gyakorlatunk mellett hatalmas hangsúlyt fektetünk a mediációra és más alternatív vitarendezési technikákra. Ha az üzleti vita megoldásának leginkább költség- és időhatékony módja nem egy peres eljárás, akkor az ügyet mediációs eljárás keretében üzleti jogvitákban való közvetítésre szakosodott mediátor kollégáink viszik.

A munkaügyek a gyakorlatban sokszor nem egyszerűek, ideértve a napi szerződéses problémákat, a belső szabályzatok kialakítását, a bérkalkulációs, valamint az átszervezéssel járó megoldásokat, a speciális megállapodásokkal és jogvitákkal kapcsolatos kérdéseket. Mi minden helyzetben megtaláljuk Önnek a legkényelmesebb, naprakész jogi megoldásokat, hogy megkönnyítsük a foglalkoztatással kapcsolatos ügyei intézését és segítsünk megválaszolni a felmerülő munkajogi kérdéseket.

A fentieken túl tapasztalattal rendelkezünk idegenrendészettel kapcsolatos ügyekben is és segítséget nyújtunk Önnek vagy munkatársainak az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekben, a szükséges engedélyek beszerzésében.

Ügyvédeink jelentős tapasztalattal rendelkeznek a magyar és az európai adatvédelmi és adatbiztonsági követelményeknek megfelelő vállalati működés kialakításában, ideértve az európai általános adatvédelmi rendelet (GDPR) követelményeinek való teljes körű megfelelést és az átfogó technológiai projektekben történő segítségnyújtást. Adatvédelmi praxisunk kulcsfontosságú eleme az ügyfelekre szabott adatvédelmi és technológiai jogi tanácsadás. Specialitásunk az olyan jogi megoldások kialakítása, amelyek maximalizálják a technológia pozitív hatásait a vállalkozások működésében.

Az adatvédelem és az adatbiztonság mellett informatikai, illetve újszerű technológiákat implementáló projektek széles skáláján is tanácsot adunk, ideértve akár napi szintű vagy eseti jogi tanácsadást is például adatlokalizáció és ágazati adatbiztonsági követelmények vonatkozásában (többek között informatikai, technológiai, pénzügyi, egészségügyi és gyógyszerészeti, hírközlési és kiskereskedelmi területeken, illetve a gyártás, a divat és az állami szektor területein), illetve e-kereskedelemmel és fogyasztóvédelemmel kapcsolatban felmerülő jogi kérdésekben.

Csapatunk készen áll arra, hogy segítséget nyújtsunk Önnek ötlete, dizájnja vagy márkaneve védelmében, ideértve átfogó jogi tanácsadás nyújtását a know-how jog, védjegyjog, szerzői jog, formatervezési és mintaoltalmi, illetve szabadalmi jogi területeken. Küldetésünknek tekintjük, hogy szellemi alkotása sikereit Ön a jog teljes védelme mellett élvezhesse.

Becsületünk és jó hírnevünk egyben saját márkanevünk is, amely megjeleníti az általunk képviselt értékeket a társadalom szemében. A sajtó- és médiajog területén szerzett sokéves tapasztalatainkat felhasználva segítséget nyújtunk sajtó- és közösségi média megjelenésekkel kapcsolatos jogvitákban, illetve felvázoljuk Önnek a hírneve védelme érdekében tehető valamennyi lehetséges jogi lépést, és segítünk a legmegfelelőbb stratégia kialakításában.

A fentieken túl médiatartalom-szolgáltatóknak és újságíróknak is segítséget nyújtunk sajtószabadsággal, valamint a magyar és európai sajtó- és médiaszabályozással kapcsolatos kérdésekben.

Technológiai- és kiberbűnözéssel kapcsolatos ügyekben jártas szakértőink támogatást nyújtanak Ön és vállalkozása számára hatóságok előtti képviselettel, továbbá az esetleges kibertámadások és következményeinek elemzése területén a nap 24 órájában. Segítünk vállalkozása kiberbiztonsági képességeinek felmérésében, az adatvédelmi és adatbiztonsági követelményeknek megfelelő működés kialakításában, az esetleges kibertámadás okozta károk csökkentésében, illetve a jövőbeni támadások megelőzésében.

Digitális ügyvédi irodánk környezetvédelmi jogi praxisa a fenntarthatóság szellemiségét képviseli. Környezetvédelmi jogi szakértőink sokéves gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek környezetvédelmi jogi problémák megoldása terén, tudásukban a jogszabályok ismerete az összkép teljes átlátásával és mély megértésével párosul.

Üzleti működést optimalizáló és digitális kényelmi szolgáltatások

IT biztonsági szakértő partnerünkkel együttműködve IT biztonsági és technológiai támogatást nyújtunk. Az ezen a területen szerzett tapasztalatainkat és speciális szaktudásunkat felhasználva a jogi támogatás mellett átfogó IT biztonsági tanácsadást és segítséget is tudunk biztosítani ügyfeleinknek komplex informatikai és technológiai projektekben, valamint kibertámadások esetén.

Könyvelési és adóügyi szakértő partnerünkkel együttműködve segítséget nyújtunk adózási és számviteli problémái megválaszolásában, valamint adóügyeinek tervezésében.

Büszkék vagyunk arra, hogy kiemelt gyorsasággal és hatékonysággal tudjuk ügyfeleinket jogi tanácsadással ellátni többek között magyar, angol, német, orosz és kínai nyelven. Fordító partnereinknek köszönhetően a legösszetettebb jogi dokumentumokat is képesek vagyunk bármely nyelven, költséghatékony és vállalkozásbarát módon elkészíteni.

Csapatunk ügyvédei több ország jogában és hatósági gyakorlatában is jártassággal rendelkeznek, ideértve a magyar, az európai uniós, az amerikai és a kínai jogalkalmazást. Mindez lehetővé teszi a számunkra, hogy határon átnyúló jogi kérdésekben is tanácsot adhassunk és segítsük ügyfeleinket számos határokon átnyúló projektben is.

Az Ön cége belső auditoraként az a feladatunk, hogy teljeskörűen megvédjük a vállalatát minden olyan lehetséges kockázattól, amely a hatályos EU-s és magyar jogszabályi előírások be nem tartásából eredhet. Rábízhatja csapatunkra, hogy teljeskörűen megvédjük üzleti tevékenységét az összes lehetséges jogi kockázattól, de koncentrálhatunk szükség szerint kizárólag speciális területekre is – így például csak a HR osztállyal vagy csak az adatvédelemmel kapcsolatos kérdésekre. Online el tudjuk végezni a teljes átvilágítási folyamatot, így értékes időt és költségeket takarítunk meg az Ön vállalkozásának.

Tech-alapú ügy- és dokumentáció kezelés

Munkafolyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek a lehető legegyszerűbb és leggyorsabb legyen minden lépés, amikor velünk, az Ön digitális ügyvédi irodájával dolgozik együtt. Az összes jogi dokumentumot online, gyorsan és ingyenesen tudja irodánknál elektronikusan hitelesíteni. Nincs több nyomtatás, nincs több pazarlás az Ön értékes idejéből a papír alapú adminisztrációból adódóan, nincs több feleslegesen okozott környezetterhelés.

Irodánk korszerű és rendkívül biztonságos felhőrendszerében a technológiailag legmagasabb szintű adatbiztonsági és titkosítási védelmet biztosítjuk nálunk tárolt bizalmas dokumentumai számára. Rendszerünket a Tresorit, egy végpontok közötti titkosítással és zero-knowledge védelemmel ellátott svájci kollaborációs platform biztosítja, amelyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy a legmagasabb biztonsági besorolású felhőtechnológia által garantálja ügyfeleink digitális értékeinek védelmét. Ez a technológia kezeskedik biztonságos kommunikációs csatornánkról is, amelynek védelme  áthatolhatatlan és áttörhetetlen nem kívánt harmadik felek számára.

A fenti korszerű megoldások mellett természetesen az Ön igényeinek megfelelően papír alapú dokumentumokat, pendrive-okat és egyéb adathordozókat is a legmagasabb adatbizonsági színvonalon kezelünk és védünk.

Bizalmas dokumentumai védelme érdekében a dokumentumok adatbiztonsági szempontból kockázatos e-mail csatolmányként való küldését titkosított linkek útján történő fájlátvitelre cseréltük, hogy Ön online biztonságosan oszthasson meg velünk tartalmakat. Extra biztonságos fájlmegosztást lehetővé tévő rendszerünk alapja a svájci Tresorit által fejlesztett, végpontok közötti titkosítást biztosító, legmagasabb biztonsági minősítésű felhőtechnológia, amely irodánkat képessé teszi  az Ön bizalmas információinak korszerű és ütésálló védelmére.

A fenti korszerű megoldások mellett természetesen az Ön igényeinek megfelelően papír alapú dokumentumokat, pendrive-okat és egyéb adathordozókat is a legmagasabb adatbizonsági színvonalon kezelünk és védünk.

Hiszünk a vállalati dokumentumkezelési folyamatok teljeskörűen digitális átalakításának fontosságában, a lényegre törő és célravezető jogi dokumentáció előkészítésének és használatának hatékonyságában. Olyan szerződéseket, szabályzatokat, jogi véleményeket készítünk elő Önnek, amelyek könnyen átláthatóak és kezelhetőek a munkafolyamatok során. Az általunk készített interaktív jogi dokumentum sablonok emellett nem hagynak Önben kétséget a gyakorlati átültetéssel és a folyamat menetével kapcsolatban (például egy-egy szabályzat bevezetése, szerződéskötési folyamat esetén). E cél elérése érdekében csapatunk megmozgatja kreatív energiáit és tudása, illetve tapasztalata mellett a piac legjobb szolgáltatóit is beveti szükség szerint.

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk előkészített szerződésmintákat egy kis extrával megtoldva biztosíthatjuk Önnek. Ha az általunk előkészített szerződésminták szerinti szerződéseket az Ön részlegén napi szinten kell újra és újra előkészíteni ügyfelei vagy partnerek számára, hozzáférést adhatunk Önnek egy biztonságos platformhoz, ahol az egyedi szerződések előkészítése automatizáltan lehetséges a már kész szerződési sablonok alapján. Takarítsa meg az egyedi szerződések elkészítésére eddig fordított idejének több, mint 70% -át az általunk biztosított szerződésgenerátorral!

Jogi szolgáltatási csomagjaink

Jogi szolgáltatásaink testreszabása érdekében különböző tartalmú és méretű jogi szolgáltatási csomagokat kínálunk. Ez a fajta megközelítés teszi lehetővé számunkra, hogy a jogi tanácsadás iránti igény mögött álló tényleges szükségletekre összpontosítsunk, személyre szabjuk együttműködésünket a különféle iparágak szakembereivel és megtaláljuk a kölcsönösen előnyös munkamódszereket az Ön leghatékonyabb módon történő jogi támogatására.

001-call-center

INSTANT CSOMAG

Azonnali jogi segítségre van szüksége? Arra a fajta praktikus és megoldásközpontú jogi tanácsra lenne szüksége, amelyet egy jogászként dolgozó életre szóló barátja adna Önnek egy bonyolult helyzetben? Hívjon vagy írjon nekünk és azonnali, gyors jogi tanáccsal és segítséggel vértezzük fel Önt.

Hogyan működik?

 1. Kényelmi szolgáltatások (online, papírmentes ügyintézés)
 2. Azonnali válaszok, tanácsadás és cselekvés
 3. Azonnali online és / vagy telefonos konzultáció ügyvédeinkkel
 4. Megoldásközpontú megközelítés minden esetben
 5. Szükség esetén konzultáció alternatív vitarendezési szakértőnkkel
 6. Rugalmas rendelkezésre állás

Árazás

Egyszeri átalány munkadíj (alkalmanként) az azonnali jogi támogatás jellegétől függően, amelynek összegét e-mail üzenete alapján tudjuk megbecsülni és szükség szerint online / telefonos konzultáció során egyeztetni.

003-replay

FULL SERVICE CSOMAG

Vállalkozásának folyamatos jogi támogatásra van szüksége elfogadható csomagáron? Szigorúan megoldás központúan gondolkozó ügyvédekkel szeretne együtt dolgozni, akik egyesített készség- és tudásbázisuk alkalmazásával biztosítják, hogy az Ön vállalkozása sikeres legyen jogi kockázatoktól mentes módon? Hívjon vagy írjon nekünk és valódi megoldásokat fog kapni, továbbá egy folyamatosan elérhető jogi csapatot fog maga mögött tudni.

Hogyan működik?

 1. Kényelmi szolgáltatások (online, papírmentes ügyintézés)
 2. Azonnali válaszok, tanácsadás és cselekvés
 3. Rendszeres (ütemezett) online és / vagy telefonos konzultáció ügyvédeinkkel
 4. Testre szabott és automatizált okos jogi dokumentum sablonok
 5. Extra biztonságos fájlátviteli és együttműködési platform
 6. Rugalmas rendelkezésre állás

Árazás

Testre szabott havi csomagár havi átalánydíjjal vagy óradíjas díjszabással (vagy ezek kombinációjával) a teljes körű és folyamatos jogi támogatás jellegétől függően, amelynek összegét e-mail üzenete alapján tudjuk megbecsülni és online / telefonos konzultáció során egyeztetni.

002-briefing

PROJEKT TÁMOGATÓ CSOMAG

A következő projektje szárnyalásához jogi segítségre van szüksége? Biztosítania kell, hogy a projektje útjában ne álljanak váratlan akadályok és az minden lehetséges jogi kockázattól le legyen védve? Hívjon vagy írjon nekünk, és mi gondoskodunk arról, hogy a projekt teljes sikere útjában álló minden jogi problémát megelőzzünk, vagy felderítsünk és megszüntessünk.

Hogyan működik?

 1. Kényelmi szolgáltatások (online, papírmentes ügyintézés)
 2. Agilis projekt menedzsment
 3. Interaktív dokumentumszerkesztés
 4. Azonnali válaszok, tanácsadás és cselekvés szükség szerint
 5. Extra biztonságos fájlátviteli és együttműködési platform
 6. Rugalmas rendelkezésre állás

Árazás

Projekt alapú csomagár átalánydíjjal vagy óradíjas díjszabással (vagy ezek kombinációjával), amelynek összegét e-mail üzenete alapján tudjuk megbecsülni és online / telefonos konzultáció során egyeztetni.