SimpLEGAL. Az Ön ügye a mi küldetésünk. Jogi tanácsadás, amelyre támaszkodhat.

Kézzelfogható eredményeket szállítunk Önnek egyszerű, de nagyszerű „SimpLEGAL”  megoldásainkkal.

A SimpLEGAL csapata azt a fajta praktikus és megoldásközpontú jogi tanácsot adja Önnek, amit egy életre szóló jóbarátjától kapna, aki jogászként dolgozik. Küldetésünk, hogy teljes mértékben minimalizáljuk a jogi komplikációkat az Ön életében, a felmerülő jogi ügyeit a lehető leghamarabb és leginkább megnyugtató módon lezárjuk. Megvédjük az Ön érdekeit és gondoskodunk arról, hogy a jövőben elkerüljék a jogi problémák.

Csapatunk folyamatosan tárja fel és élesíti a legmegfelelőbb és legkorszerűbb jogi és LegalTech megoldásokat, valamint alternatív vitarendezési módszereket, hogy Önnek és vállalkozásának a legjobbat nyújthassuk.

A SimpLEGAL megoldások előnyei

LegalTech megoldások

A SimpLEGAL csapat számos LegalTech megoldást használ, hogy a jogi tanácsadás új dimenzióit és módszereit tárja fel, illetve hasznosítsa ügyfelei számára. A SimpLEGAL csapatának szenvedélye a LegalTech megoldások felkutatása és hasznosítása. A LegalTech megoldásokban szerzett tapasztalatunkat felhasználva megkönnyítjük az Ön és kollégái mindennapi munkáját.

Tekintse át üzleti működés optimalizálási terveinket, kényelmi szolgáltatásainkat és technológia alapú, automatizált dokumentum kezelési megoldásainkat!

Adózási és számviteli jogi kérdések megválaszolása

Könyvelési és adóügyi szakértő partnerünkkel együttműködve segítséget nyújtunk adózási és számviteli problémái megválaszolásában, valamint adóügyeinek tervezésében.

IT biztonsági és technológiai támogatás

IT biztonsági partnerünkkel együttműködve IT biztonsági és technológiai támogatást nyújtunk ügyfeleinknek. Ez lehetővé teszi a számunkra, hogy átfogó IT biztonsági segítséget nyújtsunk a jogi támogatás mellett komplex informatikai és technológiai projektekben, valamint kibertámadások esetén.

Professzionális jogi szakfordítás

Büszkék vagyunk arra, hogy kiemelt gyorsasággal és hatékonysággal tudjuk ügyfeleinket jogi tanácsadással ellátni többek között magyar, angol, német, orosz és kínai nyelven is. Fordító partnereinknek köszönhetően a legösszetettebb jogi dokumentumokat is képesek vagyunk bármely nyelven, költséghatékony és vállalkozásbarát módon elkészíteni.

Határokon átívelő jogi tanácsadás

Csapatunk ügyvédei több ország jogában és hatósági gyakorlatában is tapasztalattal rendelkeznek, ideértve különösen a magyar, az európai uniós és az amerikai jogalkalmazást, hatósági gyakorlatot. Mindez lehetővé teszi a számunkra, hogy adott esetben határon átnyúló jogi kérdésekben is tanácsot adhassunk és segítsük ügyfeleinket határokon átnyúló projektben is.

Csapatunk

Daniel Necz

Dr. Necz Dániel

Ügyvéd I Adatbiztonsági és adatvédelmi szakjogász I Infokommunikációs szakjogász I Alapító partner

Örömmel állok rendelkezésére munkajog és szellemi tulajdonjog specialistaként, valamint adatvédelmi és adatbiztonsági szakjogászként többek között kibervédelemmel, információbiztonsággal kapcsolatos, illetve technológiai és informatikai jogi kérdésekben. Különleges szakterületeim a mesterséges intelligencia (AI), az újszerű technológiák és trendek, valamint a kiberbiztonság nemzetközi szabályozása.

A Harvard Law School LL.M. programjának büszke résztvevője vagyok (2020-2021), amelynek keretében végzett kutatásaimmal az összehasonlító digitális adatvédelemre, a mesterséges intelligencia amerikai szabályozására és az algoritmikus döntéshozatalra fókuszálok. A SimpLEGAL megalapításakor az lebegett a szemünk előtt, hogy az ügyvédi irodák egy új generációjának fáklyahordozói legyünk. Erre a szerepre a legkorszerűbb technológiákkal kapcsolatos jogi szakértelmünk, valamint ezeknek a technológiáknak a korszerű jogi szolgáltatások nyújtására való felhasználása során szerzett tapasztalatunk tesz minket alkalmassá.

Hungary: necz.daniel@simplegal.hu
EU: daniel.necz@simplegal.eu
Phone: +36 30 010 5002
LinkedIn

Kinga Madocsai

Dr. Madocsai Kinga

Ügyvéd I Mediátor I Alapító partner

Örömmel állok rendelkezésére jogi tanácsadóként és alternatív vitarendezési szakértőként különösen szakterületeimen, a polgári és társasági jogi, vagyonkezelési, kereskedelmi, fizetésképtelenségi és környezetvédelmi jogi ügyekben.

 

Büszke vagyok a multinacionális nagyvállalati, KKV, civil szervezet és magánszemély ügyfeleink azon sikertörténeteire, amelyeket a mi jogi munkánk és SimpLEGAL megoldásaink tettek lehetővé. Szenvedélyes kezdeményezője a SimpLEGAL csapat történetének, amelynek sikerre vitelét hivatásomnak tekintem. Célunk, hogy a “SimpLEGAL” kifejezés egyet jelentsen a teljes mértékben ügyfél- és megoldásközpontú jogászi szemlélettel, amely letisztult egyszerűséggel és egyértelműséggel párosul, valamint mindig szem előtt tartja a kézenfekvő alternatív és korszerű jogi megoldásokat.

Hungary: madocsai.kinga@simplegal.hu
EU: kinga.madocsai@simplegal.eu
Phone: +36 70 236 2005
LinkedIn