Menü
Kosár

Vállalkozásomhoz kérek jogi asszisztenciát

Hogyan működik a jogi asszisztencia?

1. Megrendelés

Megrendelem a terméket a webshopban

2. Időpont egyeztetés

24 órán belül keres az ügyvéd időpontért és küld meghívót online konzultációra

3. Online konzultáció

Konzultálok az ügyvéddel, válaszolok a kérdésekre

4. Dolgoznak az ügyvédek

Az ügyvédek elvégzik a munkát a konzultáción megbeszélt határidőn belül és értesítenek a megtett lépésekről

5. Megkapom a jogi dokumentumaimat

Ha jogi dokumentumok készültek, értesítést kapok, hogy készen állnak és letöltöm őket egy biztonságos SimpLEGAL letöltési oldalról

6. Megoldás

Elégedetten hasznosítom az eredményt

Vállalkozásának a következő 1 hónapban (30 napban) több jogi ügye (például szerződéskötése, külsős partnerrel szerződésekkel kapcsolatos tárgyalása, cégváltozása vagy vitarendezése) lesz, esetleg más jogi ügye vár megoldásokra, de nincs állandó jogi tanácsadója, aki segítené? A SimpLEGAL ügyvédei a ..
159,900 Ft
Nettó ár:159,900 Ft
Fizetési meghagyás pénzkövetelés érvényesítéséhez
Népszerű
Nem fizet Önnek az üzleti partnere hivatalos (ügyvédi) fizetési felszólító levél kiküldése után sem és további jogi lépésekre van szükség? (Figyelem: a pénzbehajtás első lépéseként javasolt ügyvédi fizetési felszólítás is megvásárolható a webshopunkban!) Az Ön jogi képviselőjeként kezdeményezzük a m..
35,990 Ft
Nettó ár:35,990 Ft
Kft.-t, Bt.-t vagy Kkt.-t szeretne a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, online ügyintézéssel alapítani legfeljebb 5 tulajdonossal? Ezt a digitális, mintás cégalapítást tartalmazó megoldásunkat Önnek találtuk ki. Minden folyamatot digitálisan, érintés- és papírmentesen fogunk intézni Önnek végp..
79,900 Ft
Nettó ár:79,900 Ft
Ügyvédi felszólító levél pénzkövetelés érvényesítéséhez
Népszerű
Nem fizet Önnek az üzleti partnere és az első jogi lépések megtételére van szükség? Az Ön jogi képviselőjeként nyomatékosan felszólítjuk a partnert a tartozása rendezésére a nemfizetés esetén várható jogi következményekre való részletes figyelmeztetéssel. Az ügyvédi fizetési felszólító levél kiküldé..
24,990 Ft
Nettó ár:24,990 Ft
A vállalkozása a kereskedelmi forgalomban sajátos megjelölést használ és le szeretné ezt levédetni, hogy más ne használhassa? Segítünk Önnek a védjegyoltalom gyors megszerzésében Magyarország területén vagy az EU-n belül. Minden folyamatot digitálisan, érintés- és papírmentesen fogunk intézni Önnek ..
35,500 Ft
Nettó ár:35,500 Ft
Webshop jogi dokumentum csomag
Népszerű
Webshopot szeretne indítani gyorsan, jogi szempontból megfelelő módon? Teljeskörűen elkészítjük Önnek a webshop üzemeltetéséhez szükséges jogi dokumentumokat, amik magukban foglalják a webshop ÁSZF-jét, a kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót, süti tájékoztatót és a webshop, illetve a kapcsolódó webol..
48,990 Ft
Nettó ár:48,990 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)

Az Ön jogi ügye komplex?

Komplex ügyekre is van SimpLEGAL megoldás.
Keressen minket közvetlenül személyre szabott
egyedi csomag ajánlatunkért!

Nem találta meg a csomagolt jogi szolgáltatást, amire szüksége van?
Dobja be az online Kívánságládába és felkerül a webshopba!
Tovább a Kívánságládához